Wie op zoek is naar een unieke overnachting is bij ons aan het juiste adres. De ecologische gebouwde hutten gaan op in de omgeving, waardoor je één met de natuur wordt.
I

n het hart van het Ryckeveldebos, in de schaduw van een pittoresk historisch kasteeltje en heester, vind je een paar unieke boomhutten. Van mei tot en met augustus zijn ze de ideale plek om even te ontsnappen aan de drukte van het alledaagse leven. Je komt er tot rust in een mooi natuurdomein met zicht op eeuwenoude kastanjebomen en een bloemenweide. Wakker worden met een fluitconcert van vogels? Check!

Het Ryckeveldebos beslaat 180 hectare. Je kan er diverse vormen van recreatie uitoefenen waaronder lopen en wandelen. Het historisch centrum van Brugge ligt op 4 kilometer en is vlot bereikbaar.

Zin om tussen de bomen te slapen? Hier vind je meer info over hoe je je verblijf in het Ryckeveldebos kan boeken en beleven.

Eten kan ‘s avonds in het Parkcafé, indien gewenst kan ook ontbijt voorzien worden.

W

e hebben een ontbijtformule voor 17 euro per persoon. Het ontbijt is rijkelijk, voor ieder wat wils! Granola, ei- bereiding met eieren van de huiskippen, zelfgemaakte confituur, koffie á volonté,....